måndag 5 juli 2010

Varmt, varmt, VARMT....


Det är riktigt varmt denna sommaren och vi svettas och sover om vartannat är på landet... Det kommer enligt väderprognosen fortsätta att vara galet varmt fram till fredag så kanske, kanske smälter vi bort. :)
Utan AC i bilen och med 30 grader på termometern kan det bli svårt för oss att puttra in till staden för att fixa så jag hoppas nästan på lite dåligt väder, har ju en playdate på onsdag som jag skulle vilja komma iväg på.

Saga fortsätter att utvecklas i en väldig fart men värmen tar hårt på henne så hon vilar mer nu :(.
Den bästa stunden tycker hon är när vi går till "badhuset" (en liten stuga på en brygga som man badar ifrån) för där blåser det rätt in vilket gör att hon får lite svalka.
Nej nu när skruttan sover ska vi passa på att äta, lättare att hinna med maten när hon har somnat för kvällen så det blir sena middagar.

Ha det så gott i värmen!

2 kommentarer:

Erika sa...

Ja det verkar vanligast att de allra minsta brukar bli mer trötta av värmen. Elwira föddes ju i Maj och jag minns att hon sov extra mycket när det var hett på sommaren.

Skönt att lilla saga håller humöret uppe och att det verkar gå bra för er!

kram kram!

Therese sa...

ja det är riktigt varmt! På sjön svalkade det bra nu hoppas jag på fortsatt bra väder vi selgar i 2,5 vecka från nästa torsdag. Vår ac är trasig i bilen så huuu jobbigt och vi har inte kollat upp hur mycket det skulle kosta att laga och vad som är fel.... Hoppas ni får en fin dag så ses vi kramar

Skicka en kommentar